Agenda

Nieuwsbrief

In de toekomst zullen we ook nieuwtjes en updates aan de site via e-mail verspreiden. Geef hieronder je e-mailadres in en meld je alvast aan.

Onderlinge vogeltentoonstelling ivm corona crisis geschrapt

maandag 9 november 2020

 

Beste Woudzangers,

In verband met de steeds voortdurende onzekerheden rond het coronavirus hebben wij als bestuur besloten om de tentoonstelling dit jaar niet door te laten gaan.
U snapt natuurlijk wel dat wij bij deze moeilijke beslissing lang hebben moeten nadenken en er zijn dan ook diverse gesprekken geweest in het bestuur en met andere belanghebbenden.

Een van de argumenten en misschien wel de grootste om de tentoonstelling niet door te laten gaan is dat we te maken hebben met veel inzenders, keurmeesters, bestuursleden, helpers en bezoekers welke in de risicogroep (ouderen) zitten.
In de praktijk hebben we te maken met de 1,5 meter regel. Hoe los je dit op met de opstelling in de zaal, tijdens de keuring, niet genoeg ruimte voor de keurmeesters en voorsjouwers.
Tijdens de opening en tentoonstelling niet genoeg ruimte in de zaal.
Deze en nog meer niet genoemde argumenten hebben tot dit besluit geleid.

Wij begrijpen dat voor veel leden(inzenders) deze beslissing hard aankomt en we vertrouwen erop dat het volgend jaar de situatie weer normaal is en de tentoonstelling weer kan doorgaan.

Ook de tentoonstelling vergadering van 6 september en de feestavond van 21 november komen te vervallen.

Hopelijk heeft u toch begrip voor de situatie. Het belangrijkste is en blijft, we kunnen geen risico aanvaarden dat er iemand door ons handelen besmet wordt met het coronavirus!

Het bestuur.

 

Nieuws

Ringen bestelronde 1-2021 zijn binnen.
De ringencommissaris Wietze van der Veen meldt dat de ringen van bestelronde 1 voor 2021 binnen ... » lees meer
 

Agenda

21-11-2020 - Feestavond gaat niet door ivm corona.
In verband met het voortduren van de corona crisis is besloten de feestavond op zaterdag 21 november niet door te laten ... » lees meer