Agenda

Nieuwsbrief

In de toekomst zullen we ook nieuwtjes en updates aan de site via e-mail verspreiden. Stuur een mailtje naar de ledenadministratie als je graag de nieuwsbrief wilt ontvangen.

Contactavond

dinsdag 8 februari 2022

Contactavond op dinsdag 8 februari in zaal de Klok.

Aanvang 20.00 uur.

Dia lezing door Marcel van Kammen.

Even voorstellen:

Ik ben Marcel van Kammen, 28 jaar oud en woonachtig te Feanwalden. Een vrij nieuw en jeugdig gezicht met wellicht een iets andere kijk, waardoor er vaak ruimte is voor een interessante discussie tijdens mijn foto lezingen. Tijdens eerdere presentaties bleek dit inderdaad het geval.

Ik ben al een aantal jaren actief als natuurfotograaf, waarbij mijn foto's inmiddels bekend zijn geworden via de Leeuwarder Courant, maar ook diverse tijdschriften als Roots (voorheen Grasduinen), het blad Vogels van de Vogelbescherming enz. 
Voor mijn passie, de natuur, vertoef ik veel in het vrij veld waarbij ik een vrij brede interesse heb. Mijn wortels liggen in deze provincie, vandaar dat ik inmiddels een fraaie collectie foto's vanaf Friese bodem in mijn bezit heb.

De natuur delen met elkaar, dat is mijn streven. De natuur met elkaar delen op een leuke, ontspannen manier

 

 


 

Nieuws

Ringen bestelronde 3 voor 2022 zijn binnen.
De ringen voor bestelronde 3 voor 2022 zijn binnen. Klik op het vernieuwde menu op Ringen en bekijk verdere ... » lees meer
 

Agenda

22-2-2022 - Jaarvergadering
In verband met de geldende coronaregels is het niet mogelijk om de geplande jaarvergadering op 25 januari te houden. De ... » lees meer