Lidmaatschap

Nieuwsbrief

In de toekomst zullen we ook nieuwtjes en updates aan de site via e-mail verspreiden. Stuur een mailtje naar de ledenadministratie als je graag de nieuwsbrief wilt ontvangen.

Lidmaatschapsinformatie

Informatie over het lidmaatschap.


Vogels houden en kweken is een fantastische hobby.

Lekker bezig zijn met levende dieren, volop genieten van een boeiend stukje beschermde natuur in en rond het huis. Het verrijkt uw eigen leven, met vogels meer mens!

Maar toch, zo’n liefhebberij vraagt wel verantwoordelijkheid.

U kunt die best aan, maar het is toch niet verstandig om zo maar op uw eentje wat aan te vogelen. Het is van belang voor u zelf maar vooral ook van uw vogels als u lid wordt van een vereniging. Twee weten meer dan een en wat ze weten zeggen we ook; u wordt daar wijzer van, uw vogels worden er beter van.

Als lid kan men aan alle verenigingsactiviteiten deelnemen, de meest belangrijke zijn bij ons de voorlichtingsbijeenkomsten, feestavond en natuurlijk de tentoonstelling.

Daarnaast ontvangt u als lid iedere maand het blad “Onze Vogels”. Elke maand  boordevol gedegen informatie over Uw hobby, volledig in kleur uitgevoerd en met een groot aantal vaak bijzonder fraaie kleur afbeeldingen.

Bovendien krijgt u elk kwartaal ons eigen gezellige clubblad. Jaarlijks hebben wij onze eigen gezellige feestavond!

Belangrijk is ook dat u als lid ringen kunt bestellen om uw vogeladministratie bij te houden en het verhoogt de waarde van uw vogels.

Contributie voor volwassen leden is voor een geheel jaar slechts € 42,-- en voor jeugdleden (t/m 16 jaar) € 15,--. Bent u al lid van een vogelvereniging dan kunt U voor € 17,50 steunlid worden, u kunt o.a. dan ook meedoen aan onze tentoonstelling en alle andere activiteiten.

Spreekt het bovenstaande u aan en wenst u lid te worden van onze vereniging vul dan het  inschrijfformulier in en stuur het naar de ledenadministrateur WF de Haan, van Harinxmastrjitte 32, 9288 BC  Kootstertille.

Nieuws

Clubblad nr 126 maart 2024
Het clubblad verschijnt in maart, juni, september en december. Leden waarvan het email adres bekend is krijgen bericht ... » lees meer
 

Agenda

15-10-2024 - Inleveren TT formulieren
  Inleveren van uw TT inschrijfformulier voor de tentoonstelling op dinsdag 15 oktober in café de Klok te Harkema ... » lees meer